Fota naturbilder och bo i hus med elbil och Easee laddare

Skaffar man sig ett hus nära naturen och älskar att fotografera, har man de bästa förutsättningarna att få lugn och ro, men samtidigt kunna bli inspirerad av naturen och fota naturen i närområdet. Bor man i hus är det också praktiskt och nödvändigt att skaffa sig en bil. Värnar man dessutom om miljön, är det ett klokt val att då välja en elbil och skaffa en Easee laddbox från Tibber för en utsläppsfri bil och snabba laddningar.

Ta de bästa naturbilderna och ladda bilen med Easee

Att ha fotografering som hobby kan vara riktigt spännande och ge utrymme för mycket kreativitet. Det finns mycket som man kan välja att fotografera och då är naturen något som man kan få ut mycket vackra bilder från när man fotar. Det man då kan behöva är tips hur man tar vackra naturbilder för enastående och slående naturbilder. Att bo i hus nära naturen med en miljövänlig elbil är också ett klokt val om man värnar om naturen och vill skona miljön. Skaffar man sig en laddbox från Easee, kan man lättare ladda elbilen snabbt och effektivt. En smart och effektiv Easee laddbox är ett givet val om man vill ha snygg design på laddboxen, effektiv laddning och också smarta, trådlösa wifi-tjänster kopplade till en Easee laddbox.

Fördelen med laddbox

Om man skaffar sig en Easee laddbox har man gjort ett smart val både för miljön och för plånboken. Med en Easee laddbox och smarta tjänster genom Tibber, kan man också koppla upp sig mot internet med laddboxen. Det innebär att man som Tibberkund genom uppkoppling kan få garanterat hela 50 % mindre elkostnad vid varje elbilsladdning. Med den senaste och modernaste tekniken känner laddboxen av när elpriset ligger lägst på dygnet och så kallat ”smartladdar” för en mindre elkostnad. Har man en elbil och en Easee laddbox till huset nära naturen, har man valt en grön och kostnadseffektiv lösning.

Efter en laddning av elbilen kan man till exempel köra ut till naturen i närområdet och fota vackra landskap i närheten. Vill man ta bra natur- och landskapsbilder, behöver man inte alltid ha en proffskamera. Det kan faktiskt räcka med mobilen då många mobiler idag har högupplösta kameror som kan skapa riktigt bra bilder. För att man ska ta bra bilder, finns det bra råd kring hur man tar bra bilder med mobilen som man kan ha stor nytta av när man fotar ute i grönområden och vackra naturlandskap.

Relaterade inlägg